GlikesSintages.gr
Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Ποιο είναι το μυστικό για τέλεια λιωμένο φοντύ σοκολάτας;

Αν λιώσετε τη σοκολάτα σας σε μπεν-μαρί, πρέπει κατ’ αρχάς να φροντίσετε η φωτιά να είναι πολύ χαμηλή και να μην προσθέσετε ούτε μια σταγόνα νερό επειδή λόγω των υγρών υπάρχει ο κίνδυνος να πήξει το μίγμα σας. Έτσι, θα μπορέσετε να διατηρήσετε την επιθυμητή θερμοκρασία (ιδανικά 49ο C).
Στο φούρνο μικροκυμάτων ζεστάνετε τη σοκολάτα σε μέτρια ένταση (500W-μεσαία ένταση).
Ανακατεύετε τη σοκολάτα ανά 30’’.
Σταματήστε όταν η σοκολάτα έχει λιώσει.