Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές
Για εύκολο και γρήγορο σπιτικό παγωτό
Ζεστάνετε σε ένα κατσαρολάκι 150ml γάλα και περιχύστε την κουβερτούρα της αρεσκείας σας (γάλακτος, λευκή, πραλίνα) που έχετε κόψει σε κομματάκια.
Αφήστε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί. Αδειάστε σε ένα μπολ, αφήστε να κρυώσει και τοποθετήστε στην κατάψυξη για 1 ώρα. Χτυπήστε 50ml κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει και προσθέστε 2 κ.σ. στο μίγμα σας, ανακατεύοντας ανάλαφρα μέχρι να ομογενοποιηθεί.
Αφήστε στην κατάψυξη για ακόμα 2 ώρες. Βγάλτε το παγωτό από το ψυγείο μόλις 5 λεπτά πριν σερβίρετε και είναι έτοιμο!