Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Τάρτα με κεράσια και crumble

Συνταγή για: Τάρτα με κεράσια και crumble

·      400γρ. κεράσια

·      1 έτοιμη βάσης τάρτας

·      200 ml γάλα εβαπορέ

·      2 αυγά

·      1/2 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT  (100 γρ)

·      80γρ. ζάχαρη άχνη

·      80γρ. αμύγδαλο ή καρύδι σε σκόνη

·      80γρ. βούτυρο μαλακωμένο

·      1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς.
  2. Απλώστε τη ζύμη σε μια ταρτιέρα 25 εκ διάμετρο. Ψήστε την τάρτα για 10 λεπτά με βάρος (μπορείτε να βάλετε μερικά ξερά φασόλια μέσα σε ένα σακουλάκι) και 10 λεπτά χωρίς. Αφήστε τη να κρυώσει.
  3. Ετοιμάστε τα κεράσια. Αφαιρέστε τα κουκούτσια και κόψτε στην μέση. Αφήστε τα στην άκρη σε ένα μπολ.
  4. Σε ένα άλλο μπολ ανακατέψτε τα αυγά, με τα 40 γρ. ζάχαρη, την βανίλια και το γάλα.
  5. Στρώστε τα κεράσια σε όλη την επιφάνεια της τάρτας και περιχύστε με το μίγμα γάλατος. Ψήστε για 10-15 λεπτά στους 180 βαθμούς.
  6. Για το crumble: Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη σκόνη αμυγδάλου ή καρυδιού, τη κουβερτούρα ψιλοκομμένη, την υπόλοιπη ζάχαρη και το μαλακωμένο βούτυρο. Απλώστε το crumble σε χοντρά κομμάτια, ομοιόμορφα, πάνω από την πίτα και ψήστε για 8 - 10 λεπτά στους 160 βαθμούς.
Γράψτε το σχόλιο σας
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ