Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Μπισκότα με σοκολάτα και πορτοκάλι

Συνταγή για: Μπισκότα με σοκολάτα και πορτοκάλι

•    100γρ. καρύδια, χοντροκομμένα

•    1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERT 65% Κακάο 200γρ.

•    150γρ. αλεύρι

•    125γρ. βούτυρο μαλακωμένο

•    100γρ.  καστανή ζάχαρη

•    1 αυγό

•    ξύσμα απο 1 πορτοκάλι

•    1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ

•    1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

•    1 πρέζα αλάτι

Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180°C.
  2. Μέσα σε ένα μπολ ανακατέψτε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το βούτυρο, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το αλάτι και το αυγό.
  3. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα και ανακατέψτε με το ξύσμα πορτοκαλιού και τα καρύδια.
  4. Ενώστε τα 2 μίγματα και πλάστε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήστε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 30’ σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
  5. Στρώστε λαδόκολλα σε ένα ταψί και δημιουργήστε τα μπισκότα σας, 30γρ. το κάθε μπισκότο.
  6. Ψήστε για 12 λεπτά. Τα μπισκότα θα είναι μαλακά από μέσα αλλά τραγανά από έξω.
  7. Αφήστε να κρυώσουν σε μια σχάρα πριν σερβίρετε.
1. by Xristina.k on 7/15/2017 10:53:14 AM
Πειράζει αν βάλω κανονική ζάχαρη αντί για καστανή;
Γράψτε το σχόλιο σας
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ