Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Συνταγές για γλυκά με σοκολάτα

Μπισκότα madeleines με φραμπουάζ (σμέουρα) & λευκή σοκολάτα
  • 50γρ. βούτυρο + λίγο για το σκεύος
  • 30γρ. ζάχαρη
  • 2 αυγά
  • 60γρ. αλεύρι
  • 1κ.γ. μπείκιν πάουντερ
  • 1 μπανάνα
  • 80γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή
  • 80γρ. φραμπουάζ
  • Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
    1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C.
    2. Σε ένα γυάλινο μπολ ανακατέψτε το βούτυρο (αφού έχει μαλακώσει) με τη ζάχαρη. Προσθέστε στη συνέχεια τα αυγά, το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
    3. Κόψτε τη μπανάνα σε ροδέλες. Προσθέστε κομματάκια λευκής σοκολάτας, μπανάνας και φραμπουάζ (που έχετε αφήσει να ξεπαγώσουν) και ανακατέψτε.
    4. Βουτυρώστε τις ειδικές φόρμες και γεμίστε με το μίγμα σας.
    5. Ψήστε για 10 λεπτά.
    Συμβουλή του Σεφ:
    1) Αν τα φραμπουάζ είναι φρέσκα, προσθέστε 1-2κ.σ. ζάχαρη απευθείας στα φρούτα πριν τα προσθέσετε στη συνταγή. 2) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σταφύλι αντί για φραμπουάζ.
    Γράψτε το σχόλιο σας
    Βαθμολογήστε τη συνταγή
    Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ