Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Brownie με ξηρούς καρπούς

Brownie με ξηρούς καρπούς
Συνταγή για: Brownie με ξηρούς καρπούς

Υλικά

  • 70γρ φιστίκια Aιγίνης χωρίς αλάτι
  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ 200γρ.
  • 150γρ. βούτυρο (+ λίγο για το σκεύος)
  • 120γρ. ζάχαρη + 40γρ.
  • 3 αυγά
  • 100γρ. αλεύρι
  • 30γρ. καρύδια
  • 100γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Πραλίνα 
  • 1κ.γ. βούτυρο
  • Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.

    Εκτέλεση

    1. Κόψτε με ένα μαχαίρι τα φιστίκια Αιγίνης και σωτάρετέ τα στο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
    2. Σε ένα γυάλινο μπολ κόψτε την κουβερτούρα σε κομμάτια και λιώστε τη μαζί με το βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 500W (μεσαία ένταση). Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί.
    3. Προσθέστε στο μίγμα τα 120γρ. ζάχαρη, τα αυγά το αλεύρι και τα φιστίκια.
    4. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 200°C.
    5. Αδειάστε το μίγμα σε μια τετράγωνη/παραλληλόγραμμγη φόρμα την οποία έχετε βουτυρώσει και αλευρώσει και ψήστε για 17-18 λεπτά.
    6. Σε ένα τηγάνι, βάλτε τα 40γρ. ζάχαρη και μην ανακατέψετε μέχρι να γίνει καραμέλα, προσθέτοντας κατόπιν τα κομμένα καρύδια για 1 λεπτό.
    7. Αδειάστε το μίγμα σε λαδόκολλα, αφήστε να κρυώσει κ στη συνέχεια κόψτε την καραμέλα σε μικρότερα κομμάτια.
    8. Λιώστε την κουβερτούρα πραλίνα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό στα 500W, προσθέστε 1κ.γ. βούτυρο και τα καραμελωμένα καρύδια. Γαρνίρετε το ψημένο brownie με ένα κουτάλι.
    Γράψτε το σχόλιο σας
    Βαθμολογήστε τη συνταγή Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ