GlikesSintages.gr
Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Bavarois με πορτοκάλι και λευκή σοκολάτα

Bavarois με πορτοκάλι και λευκή σοκολάτα
Συνταγή για: Bavarois με πορτοκάλι και λευκή σοκολάτα

Υλικά

 

  • 1 κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ Λευκή 180γρ.
  • 10γρ. φύλλα ζελατίνας  
  • 100ml γάλα 2%

  • 250γρ. τυρί κρέμα, χτυπημένο

  • 1 πορτοκάλι

  •  3 μπισκότα πτι μπερ
  • Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.

    Εκτέλεση

    1. Ψιλοκόψτε την κουβερτούρα.
    2. Αναμιγνύετε την κουβερτούρα με 4 κ.σ. νερό. Λιώστε το μείγμα σε γυάλινο μπολ σκεπασμένο με μεμβράνη, στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 ½ λεπτό (500 W).
    3. Βάλτε την ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό να μαλακώσει για 5 λεπτά. Αφαιρέστε και στύψτε τη.
    4. Θερμαίνετε το γάλα στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό και λιώστε τα φύλλα ζελατίνης.
    5. Ανακατέψτε με το σύρμα το γάλα με την σοκολάτα και προσθέστε και το τυρί κρέμα.
    6. Κόψτε τα πορτοκάλια σε λεπτές φέτες και αφήστε στην άκρη. Σπάστε με τα χέρια και τα μπισκότα.
    7. Βάλτε σε 6 φορμάκια λαδόκολλα. Στρώστε στον πάτο κομμάτια πορτοκάλι. Απο πάνω ρίξτε το μείγμα με τη σοκολάτα και απο πάνω σκεπάστε με μπισκότο.
    8. Αφήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα, ξεφορμάρετε και σερβίρετε.
    Γράψτε το σχόλιο σας
    Βαθμολογήστε τη συνταγή Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ