Δημιουργήστε… με εύκολες και γρήγορες συνταγές

Ανάποδη τάρτα με αχλάδια και σοκολάτα

Συνταγή για: Ανάποδη τάρτα με αχλάδια και σοκολάτα

  • 150 γρ. κουβερτούρα NESTLÉ DESSERΤ
  • 3 αχλάδια
  • 2 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 40 γρ. βούτυρο
  • 3 αυγά
  • 50 γρ. αλεύρι
  • 50 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη
  • 1 ζύμη για τάρτα 
Πατώντας αυτό το κουμπί, μεταφέρεστε σε διαδικτυακό τόπο τρίτου. Ως προς αυτό ισχύουν τα προβλεπόμενα στους Όρους Χρήσης για τους Συνδέσμους με άλλους διαδικτυακούς τόπους.
  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Κόψτε τη κουβερτούρα σε κύβους.
  3. Πλύνετε, ξεφλουδίστε και κόψτε σε φέτες των 4 χιλ. τα αχλάδια (μπορείτε να αφήσετε και κάποιες φέτες πάνω στον κορμό/κοτσάνι).
  4. Πασπαλίστε με την 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη μια φόρμα και απλώστε τις φέτες με τα αχλάδια.
  5. Λιώστε το βούτυρο, προσθέστε τα αυγά, το αλεύρι, τα αμύγδαλα σε σκόνη και την υπόλοιπη ζάχαρη, ανακατέψτε τα και ρίξτε τα πάνω από τα αχλάδια.
  6. Πασπαλίστε με τους κύβους κουβερτούρας και σκεπάστε με την ζύμη. Τις άκρες που περισσεύουν γυρίστε τες προς τα μέσα.
  7. Ψήστε για 25 λεπτά & αναποδογυρίστε και σερβίρετε την τάρτα καυτή.
Συμβουλή του Σεφ:
Σερβίρετε την τάρτα με παγωτό βανίλια όταν βγει ζεστή από το φούρνο!
2. by MariGkar on 9/28/2014 12:26:30 PM
Αν η μπάρα για το σχόλιο με αφήσει να δω τα υλικά, θα μπορώ να αφήσω κι εγώ σχόλιο :)
2.1 by on 9/28/2014 1:22:30 PM
Μπορείς να κάνεις refresh την σελίδα ή να μπεις με άλλο browser και θα λυθεί το θέμα! Το έπαθα και εγώ τις προάλλες!!
Γράψτε το σχόλιο σας
Βαθμολογήστε τη συνταγή
Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένος για να υποβάλλετε το σχόλιο σας. Για να συνδεθείτε πατήστε εδώ